NOU HORARI D´HIVERN TOTS ELS DIES

DESDE EL CALVARI A LES 19.30 H DIRECCIÓ GASOLINERA

martes, 7 de diciembre de 2010

SAN SILVESTRE 2010

El pròxim diumenge 19 de desembre a les 12:30 farem la II san silvestre poblana. Cal anar disfressats i es donarà regals a les disfresses més originals.

A més a la 13:30 farem els primers 1000 metres poblans; el recorregut serà des del calvari fins la creu aproximadament, el circuit està marcat per si algú vol entrenar. Es donaran en el dinar copes als millor temps tant de homes com de dones. Es una prova a nivell de poble en la qual pot participar tota la gent del poble i qualsevol familiar o amic encara que siga foraster pero especificant que no hi ha segur ja que és una prova per a divertir-se i per allargar la festa de la san silvestre.

A les 14:30 farem un dinar de clausura de les carreres del 2010 en l’hotel de la pobla (al costat d’”eleven”) on donarem totes les copes per als membres del club i regals per a tots els que han participat en la prova dels 1000 metres. El dinar te un cost de 18€ per persona adulta i 9€ per xiquet. Tota la gent que vullga anar que envie un e-mail a centcames@gmail.com o que avise a algun membre de la junta abans del divendres 17. El menu és d’un catering per tant sols es demanaran els menus de les persones que s’apunten, podem vindre familiar de la gent del club. Els menus son els següents:

Menu adult
Ensalada de la casa
Pernil i formatge
Moixama amb espencat
Cassoleta de la mar
Papes
Friuts secs
2º plat: solomillo ibèric
Postre: tarta de formatge
Beguda i café

Menu xiquet
Picaeta de xiquet (papes, cacaus…)
Pizza
Flan

No hay comentarios:

Publicar un comentario