NOU HORARI D´HIVERN TOTS ELS DIES

DESDE EL CALVARI A LES 19.30 H DIRECCIÓ GASOLINERA

lunes, 28 de marzo de 2011

PUJADA AL SURAR DE PINET

Ens va eixir un bon dia, on cadascu prepara el equipatge per a pegar la volta, la majoria van començar amb manega llarga i tallavents, però al tall que anavem pujant cap amunt la roba anava sobrant, vam començar la pujada amb la primera parada en l encreuament amb el camí de Llutxent on Botella va aplegar es va sentar va estirar, va mirar el paisatge feu dos series i va mirar cap avall" estos no venen!!", la majoria va tindre que caminar per la gran costera que hi havia, poc a poc ens vam reunir. Entretant Ana i Eli i Pep Egea van fer un gran esforç i van acabar la volta amb un temp aprox. de 1.45 h, fet aquest temps ja poden fer alguna mitja.
Despres de la volta Paco,els Mico homens dones i xiquets anaven arribant per fer el esmorçar, embutit de la Pobla on cadascu va aumentar un parell de kilos.

En resum un matí on vam disfrutar del paisatge de pinar i sureres, i un bon esmorçar despres per a tot el que va estar, unes 30 persones.

2 comentarios:

  1. MOLT BÉ PER A ANA I ELI QUE S´HO VAN FER TOT, AIXÍ VAN A ANAR A PER ELLES I CASI ELS ACASEN A PEDRADES, ELLES FINS EL FINAL I COM SI RÉS. A VEURE SI ALGUNA MÉS S´ANIMA.
    I PEPE EGEA, SI EN VOLTA DE TIRAR CAP A PINET TIREM FINS A BARX, ELL CONTINUA, PER QUE ELL SI HO FA SEMPRE ES A "LO GRANDE" UNA MITJA, ELS PIRINEUS, ELS SURARS, QUE SERÀ EL PRÒXIM? TAL VEGADA EL MARATÓ DELS SABLES PEL DESERT?

    ResponderEliminar
  2. Jo en hi haure esmorzar després, un poc de comboi em motive. Però ha de ser a un altre ritme, que vosaltres aneu com una moto ...

    ResponderEliminar